MÖRKÖPAJA

Jouni Tompuri - Kalastuspalvelut

Majoitus, Kirkonmaan saaressa

Rivitalon päätykaksio 60 m2
Hinnat: 270€ / viikonloppu, 490€ / viikko

Kalusteet ym.

- (mh+oh/ruokailuhuone ja keittiö) 
- 5 kpl sänkyjä, vuodesohva
- Ruokailuvälineet 6 hengelle
- Hyvät kattilat + paistinpannut
- Vedenkeitin ja kahvinkeitin
- Leivänpaahdin, mikro, liesi, jääkaappi/pakastin
- Leikkuulautoja veitsiä (ei fileeraus)
- Mausteita: (suola,sokeri,mustapippuri,grillimauste...)
- Talouspaperi ja wc-paperi kuuluu perusvarustukseen
- TV + playstation 3

Yleistä:

Pedit on valmiiksi pedattu ja jokaiselle majoittujalle on myös oma pyyhe. Saunomismahdollisuus taloyhtiön yhteisessä saunassa tai rantasaunassa (rantasauna on lisämaksullinen)

Liikennöinti:

Saareen pääsee ympärivuoden yhteysaluksella. Kesäkaudella kuutena päivänä viikossa ja talviaikana kolmena päivänä viikossa. Omalle autolle saa lautasta paikan varaamalla sen hyvissä ajoin. Saaressa on myös Mörköpajan oma auto, joka on majoittujien käytettävissä. Saaressa on kohtalaisen kuntoinen tieverkosto ja useampaan paikkaan pääsee autolla ihan rantaan.

Lisäinfoa kalastajille:

Saaressa on suojainen satama josta on hyvin lyhyt matka huippuhyville kalavesille. Lähes läpi vuoden on mahdollisuus kalastaa ahventa ja haukea. Meritaimenen sesonki on keväällä jäiden lähdettyä aina juhannukseen asti. Koko kevätkauden kalat löytyvät Kirkonmaan ympäristöstä. Syyskausi alkaa kylmän kesän jälkeen jo syys-/lokakuussa. Yleensä alkusyksyn taimenet ovat harvalukuisia, mutta kookkaita. Kalat löytyvät helpoimmin ulkoluodoilta n. 30 min venematkan päästä saaresta. Vesien kylmetessä kalat siirtyvät lähelle mannerta ja ovat sillon aivan Kirkonmaan kupeessa. Lähimmät omat spotit ovat ihan sataman läheisyydessä. Jos rannalta kalastaminen kiinnostaa, niin Kirkonmaa tarjoaa myös siihen hyvät puitteet.